Deluxe Dolls negle
Deluxe Negle

Giv dig hen til vores dygtige og professionelle negleteknikere, der har mange års erfaring inden for manicure og pedicure, shellack og nailart. Vi har et stort udvalg af farver og lakker, hvor kun fantasien sætter grænser.

Uanset om du er på udgik efter en simpel manicure, du ønsker at få forlænget dine naturlige negle, eller du vil gå all-in på nailart med similisten og glimmer, så kan vi imødekomme det hele.

Skal du være klar til bryllup, nytårsfest eller noget helt tredje, så står vores kyndige negleteknikere klar med råd, vejledning og inspiration. Gå på opdagelse i vores billedarkiv og bliv inspireret.

Deluxe Dolls lash extensions
Deluxe Lash Extensions

Smukke vipper uden mascara? Yes please!

Lash extensions gør det muligt for dig at slippe for mascara og makeup fjerner og sikrer, at du hver dag vågner op med fyldige og buede vipper.

Vores vippeteknikere har mange års erfaring og påsætter vipperne skånsomt og forsigtigt, og sikrer at de holder i op til 6 uger. Vi tilbyder både vipper af naturhår (mink) og acryl vipper, alt efter hvilket look du er til. Vi har fine vipper til det helt naturlige look og kraftige vipper der giver dit et ægte doll-look – og alt der imellem. Hvilken type er du?

Deluxe Dolls hair extensions
Deluxe Hair Extensions

Mange af os i Norden drømmer om langt tykt hår men må nøjes med det fine skandinaviske look. Deluxe Dolls tilbyder påsætning af hair extensions, så du kan få den lange smukke manke, du altid har drømt om.

Vi har et stort udvalg af farver og sørger for, at vi rammer din hårfarve så præcist som muligt. Hos Deluxe Dolls er du sikret både håndværk og naturhår af højeste kvalitet, som sikrer, at dine hair extensions holder i op til 6 uger. Derefter kommer du ind i salonen igen, og vi aftager og påsætter håret på ny, så du får et friskt look.

Forkæl dig selv. Du fortjener det.

Tag skridtet og book en behandling allerede nu.

BOOK NU